Vibratoare de Vanzare Online

vibratoare de vanzare

De pe site-ul www.SexShop.ro poti cumpara vibratoare online, este un sex shop sigur si de calitate, iar in plus au preturile de vanzare cele mai mici de pe piata online de jucarii sexuale.

In general, pretul de vanzare pentru vibratoare variaza intre 20 si 400 de RON si depinde in mare masura de calitatea materialului din care este fabricat, dar si de frima profucatoare de jucarii erotice pentru sex shop.

Cele din silicon sunt mai scumpe, dar au si o senzatie mai placuta la atingere decat cele din plastic. Un vibrator de calitate costa aproximativ 100 de RON.

Fie ca vrei sa faci un cadou special iubitei sau pentru a te distra intr-un mod senzual, placut si excitant atunci cand esti singura acasa, un vibrator este exact ceea ce iti trebuie.

Vibratorul a existat din cele mai vechi timpuri, chiar daca nu tocmai vibra, pentru ca era construit din lemn sau din bambus.

In Kama Sutra de exemplu se vorbeste despre folosirea de obiecte in forma de „lingam”, cum ar fi fructe gen morcovi, banane, … pentru femeile din haremuri unde era un singur barbat la zeci de femei…

Pe langa tot felul de vibratoare si dildouri cu strap on, realistice sau rezistente la apa, magazinul mai are de vanzare o multime de jucarii senzuale cum ar fi vagine artificiale realistice, dar si stimulente sexuale sau lenjerie intima.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s