Bijuterii Kabbalah, de cumparat online


Kabbalah-jewelry-2Bijuterii Kabbalah se gasesc de cumparat online  intr-un magazin  care se mai numeste si Flower of life Jewels:

http://www.ka-gold-jewelry.com/p-categories/kabbalah-jewelry.php

Aici au bijuterii pentru curaj, vindecare, fericire, creativitate, iubire si success, dar si bijuterii pentru frumusete, umilinta si abundenta. Aproape toate valorile divine, practicate de cei spirituali.

Magazinul este situat in Israel, insa ofera transport gratuit in orice tara la comenzi de peste $150, si dureaza intre  2 si 5 zile.

Despre Kabbalah

Kabbalah sau Kabalah, in romana Cabala, se traduce prin cuvantul „a primi” este o traditie spirituala in misticismul iudaic. Daca sunteti interesati de acest subiect puteti incepe prin a cauta o carte la biblioteca sau pe net. Universul o sa va raspunda la cererile spirituale : )

Multe celebritati au inceput sa fie interesate de spiritualitatea exotica din Orient,  intr-un fel sau altul, de yoga, budism sau Kaballah. De exemplu, dupa ce a studiat Kabbalah, Madonna afirma ca faima si succesul nu au fost niste scopuri finale, ci doar inceputul.

In lumea modei, cel mai popular designer vestimentar din Romania, Catalin Botezatu a marturisit ca poarta bijuterii Kabbalah pentru protectie si noroc in dragoste.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s