Bijuterii Kabbalah, de cumparat online


Kabbalah-jewelry-2Bijuterii Kabbalah se gasesc de cumparat online  intr-un magazin  care se mai numeste si Flower of life Jewels:

http://www.ka-gold-jewelry.com/p-categories/kabbalah-jewelry.php

Aici au bijuterii pentru curaj, vindecare, fericire, creativitate, iubire si success, dar si bijuterii pentru frumusete, umilinta si abundenta. Aproape toate valorile divine, practicate de cei spirituali.

Magazinul este situat in Israel, insa ofera transport gratuit in orice tara la comenzi de peste $150, si dureaza intre  2 si 5 zile.

Despre Kabbalah

Kabbalah sau Kabalah, in romana Cabala, se traduce prin cuvantul “a primi” este o traditie spirituala in misticismul iudaic. Daca sunteti interesati de acest subiect puteti incepe prin a cauta o carte la biblioteca sau pe net. Universul o sa va raspunda la cererile spirituale : )

Multe celebritati au inceput sa fie interesate de spiritualitatea exotica din Orient,  intr-un fel sau altul, de yoga, budism sau Kaballah. De exemplu, dupa ce a studiat Kabbalah, Madonna afirma ca faima si succesul nu au fost niste scopuri finale, ci doar inceputul.

In lumea modei, cel mai popular designer vestimentar din Romania, Catalin Botezatu a marturisit ca poarta bijuterii Kabbalah pentru protectie si noroc in dragoste.

Tagged with:
Posted in bijuterii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: